Πάλεψε για το όνειρο μέσω... football manager!

Ένας απλός οπαδός αποφάσισε να κάνει αίτηση για την κενή θέση του προπονητή στην Ίστλαϊ, κάνοντας χρήση των ικανοτήτων του από το... football manager και το fifa!

Το ενδιαφέρον για τον πάγκο της Ίστλαϊ, που αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας, είναι μεγάλο μετά την παραίτηση του Ρίτσαρντ Χιλ. Η διοίκηση έχει λάβει περισσότερες από 70 αιτήσεις για την κενή θέση και ανάμεσά τους είναι εκείνη του Γκάρεθ Ράιτ, που έκανε αίσθηση και έχει γίνει viral στα social media.

Ο 36χρονος εργάζεται σε πετρελαϊκή εταιρεία και στην αίτησή αναφέρεται τόσο στους λόγους που την έκανε, οι οποίοι σχετίζονται με μία συμφωνία που έκανε με την παρέα του να προσπαθήσουν να βρεθούν στον πάγκο κάποιας ομάδας, όσο και στην εμπειρία του. Αυτή προέρχεται από το football manager και το fifa!

«Έχουμε λάβει πολλές τέτοιες αιτήσεις. Σε μία τόσο σοβαρή διαδικασία είναι καλό να υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις, που ανεβάζουν τη διάθεση. Από όλους τους Σκωτσέζους, που έκαναν αίτηση, αυτή ήταν με διαφορά η καλύτερη», τόνισε ο πρόεδρος Στιούαρτ Ντόναλντ.