Ετοιμάζει βαλίτσες για Λίβερπουλ ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται την Πέμπτη να ταξιδέψει για το Λίβερπουλ προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους «Κόκκινους».

Οι συζητήσεις μεταξύ της Λίβερπουλ και του Γερμανού τεχνικού την Τρίτη σημείωσαν μεγάλη πρόοδο και όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ από το Νησί, οι «Κόκκινοι» αισιοδοξούν ότι μέχρι την Παρασκευή θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τον Κλοπ στο τιμόνι του συλλόγου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, ο Κλοπ είναι μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με τους «Ρεντς», με τον Γερμανό τεχνικό να ετοιμάζει βαλίτσες ώστε να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ και να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο 48χρονος πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ πρόκειται να «πετάξει» για το Λίβερπουλ την Πέμπτη για να βάλει την υπογραφή του και να παρουσιαστεί την προσεχή Παρασκευή, πιάνοντας άμεσα δουλειά.

Το συμβόλαιό του, όπως αναφέρθηκε από χθες, πιθανότατα θα είναι τριετές ενώ οι λεπτομέρειες για τις απολαβές του κάνουν λόγο ότι η πρόταση της Λίβερπουλ ξεπερνά στο οικονομικό σκέλος τις αποδοχές του στην Ντόρτμουντ, οι οποίες ανέρχονταν στα 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.