Ευτυχισμένος Μπιανκονέρο ο Μοράτα

Για το μέλλον του μίλησε ο Αλβαρο Μοράτα από την Ισπανία, όπου βρίσκεται για την εθνική ομάδα.

Ο 22χρονος φορ έχει αρχίσει τη φετινή σεζόν όπως τελείωσε την περσινή, παρά το γεγονός ότι για δεύτερο σερί καλοκαίρι έχασε την προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Η Γιουβέντους έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι θέλει να τον κρατήσει για πολλά χρόνια και ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, την ίδια ώρα που ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να θέλει να τον επαναφέρει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2016.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δύο ομάδες πέρυσι, αν η Ρεάλ προσφέρει 30 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του '16 θα μιλήσει απευθείας με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πάρει και την απόφαση. Προς το παρόν, πάντως, η ζυγαριά γέρνει προς την πλευρά των Μπιανκονέρι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μοράτα στο Radio Marca.

«Είναι αλήθεια ότι στα χαρτιά μπορεί να επιστρέψω στη Μαδρίτη αλλά κάποια πράγματα, όπως η ευτυχία ενός ανθρώπου, είναι πάνω από τις ρήτρες και εγώ είμαι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους».

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός φορ έκανε, όπως και πέρυσι, ένα... τάμα για την κατάκτηση του Champions League. Στην αρχή της περσινής σεζόν είχε πει ότι «αν πάμε στο Βερολίνο και το σηκώσουμε, θα παίξω για ένα χρόνο χωρίς λεφτά». Τώρα δεσμεύθηκε ότι «αν πάρουμε την κούπα στο Μιλάνο θα επιστρέψω στο Τορίνο με τα πόδια».