Απoθεώνει Σόουζα ο Μουρίνιο

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο για τον Πάουλο Σόουζα, ο οποίος έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στον πάγκο της Φιορεντίνα.

Βίοι αντίθετοι τη φετινή σεζόν για τους δύο Πορτογάλους προπονητές. Ο τεχνικός της Τσέλσι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ενώ αντίθετα ο προπονητής της Φιορεντίνα, στην πρώτη σεζόν του μάλιστα στον πάγκο της ιταλικής ομάδας, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από επτά αγωνιστικές. O Moυρίνιο είχε μόνο θερμά λόγια να πει για τον συμπατριώτη του. 

«Ο Πάουλο Σόουζα είναι καταπληκτικός. Τον παρακολουθώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχει δουλέψει σκληρά και συνεχίζει να το κάνει. Δεν θα μπορούσε να έχει φτάσει μέχρι εδώ διαφορετικά» ήταν τα λόγια του Μουρίνιο στην «Gazzetta dello Sport»

«Έχουμε παραδείγματα προπονητών οι οποίοι αρχίζουν την καριέρα τους από μεγάλλους συλλόγους διότι έχουν υψηλές φιλοδοξίες και στη συνέχεια δεν κάνουν τίποτα. Ο Σόουζα ήταν ταπεινός, πήγε στην Ουγγαρία, στο Ισραήλ, στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και στην Ελβετία. Αυτός ήταν ο τρόπος του για να μάθει. Γνωρίζω ότι μελετά πάντα πολύ καλά τους αντιπάλους του και δεν αφήνει καμία λεπτομέρεια στην τύχη» συμππλήρωσε ο τεχνικός της Τσέλσι.