Ο Μουρίνιο και η καράφλα του Πεπ (Έκραξε τους πάντες)

Ο Ζοσέ έδωσε συνέντευξη στην Ιταλία, όπου τα... έχωσε τρελά και με ειρωνεία σε Γκουαρδιόλα, Μπενίτεθ, Αντσελότι, Βενγκέρ, Ρανιέρι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι αλήθεια ότι βρίσκεται σε μία σπάνια γι αυτόν περίσταση. Ο ίδιος παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η καριέρα του αυτή τη στιγμή είναι στην χειρότερη στιγμή της. Υπό αυτή την πίεση βρέθηκε να παραχωρεί συνέντευξη στην «Gazzetta Dello Sport». Στην ιταλική εφημερίδα λοιπόν βρήκε ευκαιρία να... ξεδώσει λιγάκι και να αποφορτιστεί με τον δικό του special τρόπο. Πως δηλαδή; Απλά κράζοντας όλους τους άλλους προπονητές, έχοντας μία ειρωνική ατάκα για τον καθένα.

Η αρχή έγινε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την κόμμωση του: «Εάν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν σου πέφτουν τα μαλλιά. Να, κοιτάξτε τον Πεπ που έχει μείνει καραφλός. Αυτό δείχνει ότι δεν απολαμβάνει το ποδόσφαιρο».

Πιο χαρακτηριστικά ήταν όσα ξεστόμισε για τους...

Κάρλο Αντσελότι: «Στην ιστορία του Champions League υπάρχει μονάχα ένας προπονητής που ενώ ήταν 3-0 υπέρ του ο τελικός, τον έχασε».

Ράφα Μπενίτεθ: «Μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να διαλύσει την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης» (σ.σ.: μιλώντας πάντα για την Ιντερ).

Αρσέν Βενγκέρ: «Και οι δύο βρισκόμαστε υπό έντονη πίεση. Ωστόσο, εκείνος είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην ομάδα του, να χάνει συνεχώς και να συνεχίζει να έχει χαλαρά τη δουλειά του»​.

Ακόμα και τον Κλαούντιο Ρανιέρι θυμήθηκε: «Ηταν για πέντε χρόνια στην Αγγλία και ουσιαστικά ήταν ένας... καληνυχτάκιας! Στα 70 του έχει κατακτήσει μόνο ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα ακόμα κυπελλάκι. Τώρα είναι υπερβολικά γέρος για να αλλάξει».

Τα συμπεράσματα δικά σας...