Αυτός είναι ο διάδοχος-έκπληξη του Γκουαρδιόλα!

Το Tuttomercatoweb.com ρίχνει... βόμβα μεγατόνων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας συμφωνία της Μπάγερν Μονάχου με τον Κάρλο Αντσελότι!!!

Πρόσφατα η Mundo Deportivo έφερε στην επιφάνεια ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δώσει το «πράσινο φως» στον Τσίκι Μπεγκιριστάιν να διαπραγματευθεί το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Καταλανός τεχνικός αναμόρφωσε τη Μπάγερν Μονάχου αλλά μοιάζει έτοιμος να φύγει νωρίς από τους Βαυαρούς με προορισμό την Premier League.

Σύμφωνα με το tuttomercatoweb.com οι Βαυαροί δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι ώστε ο Ιταλός «θρύλος» να αναλάβει τα ηνία της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι, όταν και σκοπεύει να αποχωρήσει  ο Γκουαρδιόλα.

Να θυμίσουμε πως ο Αντσελότι έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος δεν βρίσκεται σε πάγκο ομάδας, μένοντας εκτός προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στην τραχεία του αφού πάσχει από στένωση και βρήκε την ευκαιρία να φροντίσει την υγεία του έπειτα από αρκετά χρόνια.