«Σφάζονται» για Φαν Πέρσι

Τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι και της Μπαρσελόνα για την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, δίνουν και παίρνουν, με τον ίδιο πάντως να παίρνει θέση.

Ο Ολλανδός επιθετικός, που πέρασε 11 χρόνια καριέρας στο Νησί σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το καλοκαίρι «μετακόμισε» στην Τουρκία για λογαρισμό της Φενέρμπαχτσε, έναντι 6.000.000 ευρώ. 

Ρεπορτάζ από την Τουρκία κάνουν λόγο για πιθανή «ρίξη» με τον προπονητή του, Βίτορ Περέιρα, καθώς δεν του δίνει το χρόνο συμμετοχής που ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί. Μπαρσελόνα και Τσέλσι λέγεται πως έχουν ήδη προσεγγίσει τον μάνατζέρ του και βρίσκονται σε συζητήσεις. 

Πάντως ο ίδιος δήλωσε στον Τουρκικό τύπο: «Ακούγονται πολλά περί προσφορών της Τσέλσι και της Μπαρσελόνα για μένα, το μόνο που έχω να πω είναι πως είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου αυτή τη στιγμή»

Η Τσέλσι επιθετικά δυσκολεύεται με τον Ντιέγκο Κόστα να μην έχει βρει ακόμα τον περσινό καλό του εαυτό και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Λονδίνο ο Φαν Πέρσι, αυτή τη φορά για λογαριασμό των «μπλε», μένει πάντα ανοιχτό ...