Όλα έτοιμα για το... Ιμπρα-φέστιβαλ στο Μάλμε!

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις... Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει... Η γιορτή θα είναι μεγάλη... Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στο Μάλμε!

Στις 17:00 τοπική ώρα θα αρχίσει το πανηγύρι που διοργανώνει ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός ώστε να γιορτάσει η πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε την παρουσία του στην αποψινή αναμέτρηση της Μάλμε με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη φορά που θα παίξει στο Μάλμε ως αντίπαλος της ομάδας στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του είναι σημαδιακή και ο ίδιος ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θέλει να την κάνει αξέχαστη. 
Στην κεντρική πλατεία της πόλης στήθηκε, με πρωτοβουλία και έξοδα του ποδοσφαιριστή, η μεγαλύτερη γιγαντοοθόνη στην Ευρώπη. «Σας καλώ να παρακολουθήσετε εκεί το παιχνίδι» ήταν η πρόσκληση σε αυτούς που δεν κατάφεραν να βρουν ένα εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο. Εκτός από την γιγαντοοθόνη, θα υπάρχει υπαίθριο 5Χ5, σκηνή για ζωντανή μουσική, θα γίνει κλήρωση με κάποιους υπερτυχερούς να κερδίζουν εισιτήρια για το παιχνίδι, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο υψηλότερος πύργος όχι μόνο του Μάλμε, αλλά ολόκληρης της Σκανδιναβίας έχει φωταγωγηθεί από το βράδυ της Τρίτης με ένα τεράστιο «Ζ»...  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Γκάφα στον άερα! (βίντεο)