Χωρίς Ερέρα και Τζόουνς κόντρα στη Λέστερ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Άντερ Ερέρα και Φιλ Τζόουνς για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λέστερ (28/11 19:30).

Χωρίς τον Άντερ Ερέρα και τον Φιλ Τζόουνς θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αυριανή αναμέτρηση με την Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ».

Μετά την αποτυχία με την Αϊντχόφεν μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ (0-0), ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν θα έχει και δυο βασικότατους παίκτες για το «ντέρμπι» κορυφής, όμως θα έχει διαθέσιμο τον Μάικλ Κάρικ που επιστρέφει.

Η γκρίνια επικρατεί στο Μάντσεστερ, καθώς οι οπαδοί των «μπέμπηδων» είναι αρκετά δυσαρεστημένοι με τις τελευταίες εμφανίσεις- αποτελέσματα της ομάδας.

Με τον Ολλανδό τεχνικό να σχολιάζει όσον αφορά τους τραυματίες: «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς το διάστημα που θα λείψουν οι δυο παίκτες, πάντως πιστεύω πως ένας από τους δυο θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα».

Να σημειωθεί, πως ο Άντερ Ερέρα αποτελεί φέτος, μαζί με τον Χουάν Μάτα, τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του και είναι πολύ σημαντική απουσία. Ο ίδιος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο και ο Φιλ Τζόουνς στον αστράγαλο.