Ο Ράιτερ το Χ-άλασε!

Η Λεβερκούζεν μπορεί να μην κατάφερε η ίδια να σκοράρει, όμως κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την Σάλκε με 1-1 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Οι «βασιλικοί μπλε» προηγήθηκαν στο 50΄με τον Γκορέτσκα να βγάζει κάθετη στον Τζούπο-Μότινγκ, και τον Καμερουνέζο να νικάει στο σπριντ τον Ντονάτι, και με εξαιρετικό τελείωμα με το αριστερό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λένο για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έψαξαν την ισοφάριση η οποία όμως δεν ερχόταν τουλάχιστον μέχρι το 85΄όταν γι αυτό φρόντισε ένας παίκτης των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα ο Καμπλ έβγαλε εξαιρετική κάθετη για τον Ερνάντεζ, ο οποίος γύρισε την μπάλα με τον Φέρμαν να πέφτει να διώχνει και τον Ράιτερ άθελα του να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Η ισοπαλία δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες αφού χάθηκε η ευκαιρία να πιάσουν την 4αδα, ενώ περισσότερο… χάλασε την Σάλκε που έμεινε χωρίς νίκη για 5ο συνεχόμενο ματς στην Γερμανία.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Μπόνιχ (69΄Βέντελ), Τοπάκ, Ντονάτι, Ταχ, Μπελαραμπί, Κάμπλ, Κράμερ, Μεχμεντί (57΄Κίμπλινγκ), Ερνάντεζ, Τσαλχάνογλου (46΄Μπράντ)

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Ράιτερ, Μάτιπ, Αόγκο, Χόιτζμπεργκ (83΄Νεστούντερ), Γκορέτσκα (78΄Κολάσινακ), Μέιερ (88΄Ντι Σάντο), Σάνε, Χούντελαρ, Τσούπο-Μότνινγκ