Διαμαρτυρία με 50 κιλά καρότα

Δεν έφτανε η γκέλα στη Μπολόνια και πολύ περισσότερο η συντριβή από τη Μπαρτσελόνα, αλλά ήρθε και η εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα (0-2) την Κυριακή και οδήγησε τους οπαδούς της ομάδας εκτός ορίων.

Την έντονη αντίδραση μερίδας οπαδών της Ρόμα προκάλεσαν τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα των «τζαλορόσι» την περασμένη εβδομάδα. 

Περίπου 50 «τιφόζι» βρέθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, στην Τριγκόρια, άφησαν στην είσοδο καφάσια με... καρότα και ξεδίπλωσαν ένα πανό που έγραφε «καλή όρεξη στα κουνέλια» (η λέξη κουνέλια στην ιταλική αργκό χρησιμοποιείται όπως στα ελληνικά οι κότες, υποδηλώνει δηλαδή τους δειλούς), ενώ φώναξαν συνθήματα κατά του προέδρου του συλλόγου, Τζέιμς Παλότα, και του γενικού διευθυντή, Μάουρο Μπαλντισόνι.


Το πανό που γράφει «καλή όρεξη κουνέλια»

Η Ρόμα γνώρισε την περασμένη εβδομάδα τη συντριβή με 6-1 από την Μπαρτσελόνα στο Champions League, ενώ την Κυριακή ηττήθηκε μέσα στο «Ολίμπικο» 2-0 από την Αταλάντα, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου. 

Οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τους «τζαλορόσι» και τον Γάλλο τεχνικό, Ρούντι Γκαρσία, του οποίου η καρέκλα «τρίζει». Η Ρόμα αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας την Τορίνο, ενώ την Τετάρτη 9/12 φιλοξενεί τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη σημαίνει πρόκριση στους «16» του Champions League.