Μία από τα ίδια για Φιορεντίνα

Τα εκτός έδρας παιχνίδια συνεχίζουν να… πληγώνουν την Φιορεντίνα, με τους «Βιόλα» να μένουν στο 1-1 του «Νταλ’Άρα» απέναντι στην Μπολόνια και από εκεί που διεκδικούσαν με αξιώσεις, ακόμα και το πρωτάθλημα, πλέον κινδυνεύουν άμεσα με «έξωση» από την πρώτη τριάδα και την έξοδο στο Champions League.

Η Φιορεντίνα δεν… πατάει καλά τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, όταν και επικράτησε της Κάρπι με 2-1, χάρη σε τέρμα του Ζάρατε στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, τα πράγματα για το συγκρότημα του Πάολο Σόουζα, έγιναν ακόμα χειρότερα, κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μπολόνια, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 57’, μετά από την αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες (μέσα σε εννιά λεπτά) του Φερνάντεζ. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, πάντως, οι «Βιόλα» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, δύο λεπτά αργότερα, στο 59’, με τον Μπερναρντέσι, το οποίο, όμως, κατάφεραν να διατηρήσουν μόλις για τέσσερα λεπτά, καθώς στο 63’ ο Τζιακερίνι ισοφάρισε σε 1-1 για την Μπολόνια, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Έτσι, η Φιορεντίνα έφτασε τους 46 πόντους, όμως κινδυνεύει να πέσει στην 4η θέση, σε περίπτωση που η Ίντερ φύγει με την νίκη από την έδρα της Βερόνα.

Μπολόνια: Ντα Κόστα, Εμπαγιέ, Μαϊέτα, Μασίνα (76’ Κονστάν), Γκασταλντέλο, Ταϊντέρ (82’ Μπριένζα), Ντιαβαρά, Ντονσά, Ντέστρο, Τζιακερίνι, Μουνιέ (65’ Φλοκάρι).

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ροντρίγκεζ, Αστόρι, Ρονκάλια, Βεσίνο, Μπερναρντέσι (90’ Τόμοβιτς), Φερνάντεζ, Μπόρχα Βαλέρο, Πασκουάλ, Τέγιο (Ζάρατε), Μπαμπακάρ (46’ Κάλινιτς).