Προσπάθησαν και για Ιγκάλο οι Κινέζοι

Η «παράνοια» των τελευταίων εβδομάδων με τις αστρονομικές προτάσεις των Κινέζων σε μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τον Ιγκάλο της Γουότφορντ να λέει δύο φορές όχι σε εξωπραγματική πρόταση από την Ανατολή.

Οι σύλλογοι της Κίνας έχουν βαλθεί να... τρελάνουν τον κόσμο, αποκτώντας το ένα αστέρι μετά το άλλο, προσφέροντας «αστρονομικά» ποσά, ωστόσο υπήρξε και ένας παίκτης που τελικά απέρριψε την προοπτική της Ασίας.

Ο λόγος για τον αρχισκόρερ της Γουότφορντ, Οντιόν Ιγκάλο, ο οποίος είπε δύο φορές «όχι» στις άκρως δελεαστικές προτάσεις που του έγιναν από την Χεμπέι Φόρτσουν.

Σε δηλώσεις το ο Νιγηριανός άσος παραδέχτηκε πως οι Κινέζοι πρόσφεραν 10 εκατ. λίρες για την απόκτηση του, ενώ στον ίδιο έδιναν απολαβές της τάξεως των 200.000 λιρών την εβδομάδα. Μετά από πολύ σκέψη και αφού όπως παραδέχτηκε έχασε τον ύπνο του για τέσσερις μέρες, το κίνητρο της Premier League, τον οδήγησε στο να απορρίψει την πρόταση, ωστόσο οι Ανατολίτες επέστρεψαν με ακόμα πιο γενναιόδωρη προσφορά, ύψους 300.000 λιρών την εβδομάδα!

Παρ' όλα αυτά ο Ιγκάλο δεν δελεάστηκε ούτε με τη δεύτερη προσπάθεια, αποφασίζοντας να παραμείνει στη Γουότφορντ, προκειμένου να βοηθήσει τον σύλλογο που τον ανέδειξε, αλλά και να συνεχίσει να ζει το... «όνειρο», όπως το χαρακτήρισε και ίδιος, της Premier League.