Μουρίνιο: «Επιστρέφω»!

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη δεύτερη απόλυση της καριέρας του από την Τσέλσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίζει έναν πιο... φιλοσοφημένο εαυτό, προειδοποιώντας για τη μεγάλη του επιστροφή!

 

Ο «special one» απομακρύνθηκε από τους «μπλε» του Λονδίνου τον περασμένο Δεκέμβριο, μόλις λίγους μήνες μετά την άνετη κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, τη σεζόν 2014-2015, αφού, η ομάδα έδειχνε να μην μπορεί να ξυπνήσει με τίποτα.

Με γνώμονα το καλύτερο για το άμεσο μέλλον του συλλόγου και προκειμένου να αποφευχθεί ο χειρότερος εφιάλτης της μάχης για την επιβίωση στην κατηγορία, ο Μουρίνιο απομακρύνθηκε, ο Χίντινκ ανέλαβε στη θέση του, ο κόσμος στράφηκε κατά των παικτών για την απότομη βελτίωσή τους αμέσως μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά πλέον όλα δείχνουν ότι έχει επέλθει ηρεμία.

Απόλυτα ήρεμος είναι αυτό τον καιρό και ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός των Πρωταθλητών, όπως παρουσιάστηκε στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόλυσή του από τους «μπλε».

«Πάντοτε πρέπει να μαθαίνω. Δεν σταματάω λεπτό να διαβάζω και να προσθέτω νέα πράγματα σε αυτά που ξέρω. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, όπου θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικό, συνεχίζω κάθε φορά να μαθαίνω νέα πράγματα και δεν επιτρέπω τον εφησυχασμό. Πολλές φορές, ο κόσμος θεωρεί ότι όπως στα επαγγελματικά μου, έτσι και στα προσωπικά μου, δεν είμαι ταπεινός, αλλά δεν έχουν δίκιο. Παραμένω ήρεμος και πάντοτε είμαι έτοιμος να μάθω πράγματα από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν απολαμβάνω την αποχή από το ποδόσφαιρο γιατί ξέρω ότι μπορώ να έχω όλα όσα αγαπάω και να τα απολαμβάνω. Μπορώ να έχω τον ελεύθερο χρόνο μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, αλλά και το ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να ... διαχειριστώ ιδιαίτερα κάτι απ' όλα αυτά, όλα μαζί μπορώ να τα έχω. Για να είμαι ευτυχισμένος, πρέπει να επιστρέψω και στο ποδόσφαιρο και σύντομα θα είμαι και πάλι πίσω» ήταν τα λόγια του «special one» για το «CQ», τεστάροντας και το νέο SUV της Jaguar.