Βουρ για… σεντόνι η Σεντ Ετιέν

Εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Μπορντό πραγματοποίησε η Σεντ Ετιέν η οποία επικράτησε με το ευρύ 4-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Έτσι, έπιασε τη Νις στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και κάνει δικαίως όνειρα για Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και γρήγορα, γρήγορα προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Παζό (4’) και Τανάνε (7’). Η αντίδραση των Γιρονδίνων ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Γιαμπερέ να βρίσκει δίχτυα και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η Σεντ Ετιέν είχε την ευκαιρία να πάρει ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά ο Σόντερλουντ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο Νορβηγός επιθετικός προσπάθησε να πάρει το αίμα του πίσω και δικαιώθηκε στο 70’ όταν έπειτα από πάσα του Τανάνε έγραψε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 74’ ο Ρου, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντιαμπατέ στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μπορντό: Μπερναρντονί, Κοντέντο, Γιαμπερέ, Ζιλμπέρ, Ντεμπισί, Σαντόμ, Πλασίλ (74’ Ντιαμπατέ), Αραμπάρι (46’ Βάντα), Μάλκομ (69’ Τουρέ), Κριβελί, Ρολάν

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ, Τεοφίλ – Κατρίν, Σαλ, Πογκμπά, Ταμπανού (54’ Μπριζόν), Τανάνε (79’ Λεμουάν), Παζό, Κλεμά, Κορνιέ (47’ Ρου), Κοάντ, Σόντερλουντ