Οι Κινέζοι δίνουν 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Αρντά Τουράν!

Οι Κινέζοι έχουν τρελαθεί και έχουν βαλθεί να τρελάνουν και τους Ευρωπαίους καθώς φαίνεται ότι «χτυπούν» και τον Αρντά Τουράν.

Ρεπορτάζ στην Τουρκία, το οποίο έχει προκαλέσει αναστάτωσει από το... Πεκίνο μέχρι τη Βαρκελώνη, υποστηρίζει ότι κινέζικος σύλλογος, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται, προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Τούρκου άσου της Μπαρτσελόνα. Το... ανησυχητικό για τους «μπλαουγκράνα» είναι ότι το Habertuk που μετέδωσε την είδηση επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του Αρντά Τουράν, υποστηρίζοντας ότι ο 29χρονος μέσος είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Λουίς Ενρίκε. 


Ο Τουράν αποκτήθηκε από τη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο παρέμεινε στον... πάγκο στο πρώτο μισό της σεζόν μέχρι την έναρξη του 2016 λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβάλει η FIFA στον ισπανικό σύλλογο. Από τον περασμένο μήνα που είναι πια κανονικά στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε ίσως θα περίμενε να πάρει θέση βασικού, κάτι που δεν έγινε. Αν όντως ισχύει η πρόταση των Κινέζων και αν όντως το σκέφτεται ο Τούρκος τότα θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια ηχηρή μεταγραφή στο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας.