Ποκετίνο αντί Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Την ώρα που δημοσίευματα θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι μια... ανάσα από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο προσκήνιο έρχεται και το όνομα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Κι ενώ φαινόταν ότι ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι έχει... καπαρωμένη την θέση του προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» από τη νέα σεζόν, με δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ο Λουίς φαν Χάαλ, ένα ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Sun» έρχεται να... ταράξει την ηρεμία και τη γαλήνη του. Κι αυτό διότι φαίνεται πως οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με τον Μουρίνιο και ίσως να έχει αρχίσει να τους «γυαλίζει» ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. 

Η αλήθεια είναι πως ο 42χρονος Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ έχει πολλούς θαυμαστές στο Νησί, καθώς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει αναδείξει αρκετούς εναρούς παίκτες και φυσικά κρατά ζωντανή την ομάδα στην κούρσα του πρωταθλήματος. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ εκτιμούν ότι ο Ποκετίνο θα μπορούσε να αποτελέσει μια πιο σταθερή και μακροπρόθεσμη λύση για τον πάγκο της ομάδας σε σχέση με τον Μουρίνιο, καθώς θα ήθελαν να βρουν τον νέο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δηλαδή αυτόν τον προπονητή που θα αναλάβει νέος και θα... γεράσει στο τιμόνι της ομάδας. 

Έτσι, μετά τις αποτυχίες με τους Μόγιες και φαν Χάαλ, δεν θα ήθελαν με τίποτα να τριτώσει το κακό με τον Μουρίνιο και αυτός είναι ο λόγος που ίσως προσεγγίσουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, τον Ποκετίνο.