Οι ιδιοκτήτες απολογήθηκαν στους οπαδούς

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ με επίσημη ανακοίνωσή τους απολογήθηκαν στους οπαδούς των «Κόκκινων» για το ότι εκτόξευσαν την τιμή του εισιτηρίου στα 77 λίρες για του χρόνου και δεσμεύτηκαν οι τιμές να παραμείνουν στα φετινά επίπεδα.

Τους είχαν πέσει τα μαλλιά- και δικαίως: οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα καλούνταν να πληρώσουν 77 λίρες ανά ματς προκειμένου να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στο «Άνφιλντ» τη σεζόν 2016-2017. Με δεδομένο, λοιπόν, πως λίγοι εξ αυτών είναι Μπρους Γουέιν ή Τόνι Σταρκ και το ποσό του εισιτηρίου για την κεντρική θύρα ήταν αστρονομικό, στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ οι φίλαθλοι των «Κόκκινων» έφυγαν μαζικά από το γήπεδο στο (συμβολικό) 77ο λεπτό εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, λοιπόν, προέβησαν σε μια αξιέπαινη... κωλοτούμπα: «Το μήνυμα ελήφθη», ανακοίνωσαν ορθά- κοφτά κι εν συνεχεία ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται ν' αυξήσουν την τιμή των εισιτηρίων, με το ακριβότερο και για του χρόνου να παραμένει στις 59 λίρες στο Main Stand, ενώ δεν θα υπάρξει αύξηση ούτε και στα διαρκείας.

Φίλαθλοι 1, λοιπόν, ιδιοκτήτες 0 με γκολ ασύλληπτης ομορφιάς.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει «επαναληπτικός» ή όχι.