Επεισόδιο με οπαδό στο αεροδρόμιο για Βαλμπουενά!

Φραστικό επεισόδιο στο αεροδρόμιο της Τουλούζης με οπαδό που τον κατηγόρησε ως υπεύθυνο για την απουσία του Μπενζεμά από το Euro της Γαλλίας είχε ο Ματιέ Βαλμπουενά!

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα δώσει το «παρών» με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γαλλίας στο Euro 2016, μετά το σκάνδαλο και την εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά και ένας φίλαθλος που βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Τουλούζης για να βιντεοσκοπήσει την άφιξη της Λυόν «ξέσπασε» εναντίον του 31 μεσοεπιθετικού.

«Ο Βαλμπουενά είναι ο λόγος που ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα βρίσκεται στο Euro 2016», ήταν τα λόγια του φιλάθλου, καθώς παράλληλα τραβούσε πλάνα με το κινητό του, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του ίδιου του παίκτη, ο οποίος του επιτέθηκε αρχικά φραστικά και στη συνέχεια του πήρε το κινητό από τα χέρια και το πέταξε, με αποτέλεσμα να το καταστρέψει.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της ασφάλειας του αεροδρομίου, αλλά και τον συμπαικτών του Βαλμπουενά, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του France Football, ενώ ο φίλαθλος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ζητώντας ο μεσοεπιθετικός της Λυόν να απολογηθεί, αλλά και να του καταβάλλει αποζημίωση για το κινητό που κατέστρεψε.