Χωρίς Ρονάλντο και Μπενζεμά δεν νικά ποτέ η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται σήμερα στην έδρα της Σοσιεδάδ χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά και χωρίς αυτούς η «Βασίλισσα» δεν νικάει!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά είναι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου από τη σεζόν 2009-10 και λίγες φορές μέχρι σήμερα έχουν λείψει ταυτόχρονα από ματς της Ρεάλ.

Τόσο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όσο και ο Γάλλος φορ δεν είναι στην αποστολή (λόγω τραυματισμού) του Ζινεντίν Ζιντάν για τη σημερινή αναμέτρηση με τους οιωνούς να μην είναι καλούς για τους «μερένγκες».

Ο CR7 και ο KB9 έχουν αγωνιστεί μαζί σε 263 παιχνίδια και έχουν λείψει «πακέτο» μόνο σε τέσσερα. Τι έχει κάνει η Ρεάλ σε αυτά τα τέσσερα ματς; Δεν έχει κερδίσει! Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες είναι ο απολογισμός και τα πράγματα φαίνονται σκούρα το απόγευμα στο «Ανοέτα».

Η τελευταία φορά που έλειψαν ο Ρονάλντο και ο Μπενζεμά μαζί ήταν τη σεζόν 2012-13 στο ίδιο γήπεδο που δεν θα δώσουν το παρών και σήμερα με τη Ρεάλ να έρχεται ισόπαλη με 3-3 κόντρα στη Σοσιεδάδ.

Τα άλλα τρία ματς ήταν η ήττα από τη Θέλτα με 2-0 στο «Μπαλαϊδος», η ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ στο Χιχόν και η ήττα με 1-0 από την ίδια ομάδα στη Μαδρίτη.