Leicester, μια πόλη μέσα στην παράνοια! (βίντεο/φώτος)

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στο Λέστερ, το οποίο βάφτηκε ολόκληρο στα μπλε περιμένοντας με ανυπομονησία την στέψη των «αλεπούδων».

Η μέρα «Backing the Blues» ήταν αρχικά μία σκέψη των οπαδών της Λέστερ, η οποία όμως εξαπλώθηκε εν ριπή οφθαλμού σε ολόκληρη την πόλη! Τοπικές αρχές, καταστηματάρχες, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, απλός κόσμος, όλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και μέσω των social media μετέφεραν σε όλο τον πλανήτη την αγάπη τους για την Λέστερ. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Πέρα από κάθε προσδοκία. Τώρα πια όλοι ξέρουν πως ολόκληρη η πόλη ζει και αναπνέει για τα καμάρια του Κλαούντιο Ρανιέρι…

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου; Ένας… Βαρντι-τσίνο με το πρόσωπο του Τζέιμι Βάρντι σχηματισμένο στο αφρόγαλα. 

Εν συνεχεία πρωινό από το Planet Leicester Bakers, με ντόνατς που έχουν μπλε επικάλυψη ή ψωμί με χαραγμένο τα αρχικά της Λέστερ!

Όσοι θέλησαν να μετακινηθούν με το αστικό, οι οδηγοί ήταν ντυμένοι με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας.

Μία καλή ιδέα για μεσημεριανό προσέφερε το κρεοπωλείο W Archer and Son στο Queens Road, που λανσάρισε τα… λουκάνικα Ρανιέρι, φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο, όπως στα πάτρια εδάφη του Ιταλού τεχνικού.

Ο street artist Ρίτσαρντ Γουίλσον έβαλε την δική του καλλιτεχνική πινελιά στην πόλη, φιλοτεχνώντας ένα υπέροχο πορτρέτο του Κλαούντιο Ρανιέρι σε τοίχο της Kate Street.

Στο Lilu Restaurant μπορούσες να πιεις κοκτέιλ φτιαγμένα αποκλειστικά με μπλε χρώμα, όπως Blue Πίνα Κολάδα ή Μπλε Μοχίτο!

Τα κοσμηματοπωλεία εκτός από το χρυσό έβαλαν στην βιτρίνα τους και λίγο μπλε!

Τα καταστήματα δώρων που σέβονταν τον εαυτό τους γέμισαν από αναμνηστικά της αγαπημένης τους ομάδας.

Τα ξενοδοχεία έκαναν ειδική έκπτωση σε οπαδούς των «αλεπούδων».

Τα σχολεία σταμάτησαν την κανονική τους λειτουργία για να μεταφέρουν την θετική τους ενέργεια στους παίκτες του Ρανιέρι!

Ο κιθαρίστας των Kasabian, Serge Pizzorno τρύπωσε κρυφά στα αποδυτήρια της ομάδας κι έδειξε στον Κλαούντιο Ρανιέρι ότι κάτι σκαμπάζει από μπάλα...

Άλλοι έκαναν τατουάζ...

Κι ο δήμαρχος της πόλης έδωσε εντολή να φωταγωγηθούν στα μπλε όλα τα σημαντικά κτίρια της πόλης!