Ρανιέρι: «Είμαι ο ίδιος που έδιωξαν από την Ελλάδα»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποκάλυψε πως στο γκολ του Αζάρ χοροπήδησε πάνω στην καρέκλα, ενώ άφησε και την αιχμή του για τους επικριτές μετά το πέρασμά του από την Εθνική Ελλάδος.

Μπορεί ο Ρανιέρι να δήλωνε πως δεν θα δει το Τσέλσι-Τότεναμ, αλλά αυτό δεν συνέβη. 

Ο Ιταλός τεχνικός, λίγο μετά τη λήξη του Τσέλσι-Τότεναμ το αποτέλεσμα του οποίου έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο στις «αλεπούδες», μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του λέγοντας: «Στο γκολ του Αζάρ χοροπήδησα πάνω στην καρέκλα».

Μάλιστα ο Ρανιέρι μεταξύ άλλων πέταξε και τη σπόντα του για την Ελλάδα, από την οποία έφυγε ως αποτυχημένος: «Πάντα πίστευα ότι θα μπορούσα να πάρω ένα πρωτάθλημα. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που έδιωξαν από την Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο και πολλοί είχαν ξεχάσει τι είχα κάνει. Είμαι αυτός που ήμουνα και στην Ελλάδα, δεν έχω αλλάξει. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να το αφιερώσω σε όσους με πίστεψαν».

Για το αν θα παραμείνει στη Λέστερ ο 64χρονος τεχνικός είπε:: «Ναι. Ο πρόεδρος έχει προγραμματίσει να χτίσει μια ομάδα που θα μπορούσε να μπει στο Champions League. Γνωρίζουμε ότι αυτό που έγινε φέτος είναι απίστευτο και του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και θα παλέψουμε για τη 10η θέση και πάνω».

Όσο για το αν θα υπάρξει στην Ιταλία ποτέ κάποια Λέστερ, ο Ρανιέρι έδωσε τη δική του συμβουλή για να συμβεί: «Ίσως πρέπει να διαθέσουν με διαφορετικό τρόπο τα χρήματα από τα τηλεοπτικά».

Παράλληλα ο Ρανιέρι έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς της Λέστερ, αυτή τη φορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος για τους παίκτες, τη διοίκηση, το προσωπικό, τους φιλάθλους καιτην οικογένεια της Λέστερ. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Ποτέ μου δεν περίμενα κάτι τέτοιο όταν ανέλαβα την ομάδα. Ήθελα απλά να νικάμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Ποτέ μου δεν είχα τόσο μεγάλες βλέψεις για το πού μπορούμε να φτάσουμε. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί. Ο ένας παλεύει για τον άλλο κι αυτό είναι που μου αρέσει. Τους αξίζει να είναι πρωταθλητές».