Παρί: Δίνει 300 εκατομμύρια ευρώ για Ρονάλντο ΚΑΙ Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να τα δώσει... όλα για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Νεϊμάρ.

Όχι ενός από τους δύο, αλλά και των δύο! Ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά η ιταλική εφημερίδα φημίζεται γενικά για τα έγκυρα δημοσιεύματά της, άρα τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Οι Γάλλοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, το συμβόλαιο του οποίου έληξε και θα ήθελαν να κάνουν το «μπαμ» με την απόκτηση ενός σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αυτό ήταν δεδομένο, ωστόσο τώρα τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς σύμφωνα με τους Ιταλούς, που μάλιστα επικαλούνται και το γαλλικό περιοδικό «France Football» η Παρί μπορεί να δώσει ακόμα και 300 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει και τον Ρονάλντο από τη Ρεάλ, αλλά και τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα. 

Όπως τονίζεται, μάλιστα, τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Βραζιλιάνος είναι... εμμονές του ιδιοκτήτη του γαλλικού συλλόγου, Νασέρ Αλ - Κελαιφί, ο οποίος θα ήθελε να τους δει με τη φανέλα της ομάδας του. Κι αυτός είναι ο λόγος που προτίθεται να πληρώσει τα 193 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα και άλλα 100 εκατομμύρια για να πάρει και τον Ρονάλντο. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, ο Πορτογάλος έχει ήδη συμφωνήσει και τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και σύμφωνα με αυτούς θα λαμβάνει ετησίως 26 εκατομμύρια ευρώ.