Πρόστιμο και "τηλεφώνημα" σε Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Η UEFA επέβαλε πρόστιμο σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επεισόδια των οπαδών τους, στα διπλά μεταξύ τους ματς για το Europa League, αλλά και την υποχρέωση να "επικοινωνήσουν".

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντήθηκαν την τρέχουσα σεζόν για τους "16" του Europa League, αλλά η συμπεριφορά των οπαδών τους είχε ως αποτέλεσμα η UEFA να επιβάλλει πρόστιμο σε αμφότερες αλλά και να υποχρεώσει την πρώτη να επικοινωνήσει με τη δεύτερη για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τους οπαδούς της, στο "Old Trafford".

Συγκεκριμένα στις δύο αγγλικές ομάδες επεβλήθη πρόστιμο 40.000 ευρώ για προσβλητικά συνθήματα που τραγουδούσαν οπαδοί τους. Η Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με επιπλέον πρόστιμο ύψους 17.000 ευρώ για ρίψη καπνογόνων, αντικειμένων, διατάραξη της ομαλότητας από τους φιλάθλους της, ενώ είναι υποχρεωμένη να επικοινωνήσει με τη Γιουνάιτεντ μέσα σε 30 ημέρες για αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τους οπαδούς της στο "Old Trafford".

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επεβλήθη επιπλέον πρόστιμο 18.000 ευρώ για προσβολές αλλά και ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της.