Τιμωρήθηκε η Γαλατάσαραϊ λόγω Γιανγκ

Με απαγόρευση μεταγραφών, λόγω χρεών, τιμωρήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ η Γαλατάσαραϊ, η οποία πάντως ισχυρίζεται κατηγορηματικά πως οι μόνες οφειλές που έχει αφορούν τον Πάτρικ Γιανγκ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει οφειλές ύχους 3 εκατ. ευρώ κάτι που ανάγκασε την FIBA να της επιβάλλει τιμωρία περί απαγόρευσης μεταγραφών.

Πάντως, όπως τονίζει η ομάδα, οι οφειλές που έχει προς παίκτες αφορούν μόνο τον νυν καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πάτρικ Γιάνγκ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου:

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της τουρκικής ομάδας «τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χρέη της Γαλατάσαραϊ δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Η πληροφόρηση των δημιουργών τους είναι λανθασμένη και άστοχη. Ένα μεγάλο μέρος των οφειλών έχει διευθετηθεί από τον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή το μοναδικό ποσό που δεν έχει διακανονιστεί αφορά στον Πάτρικ Γιανγκ και τον εκπρόσωπό του, Νίκο Λώτσο. Η απαγόρευση μεταγραφών θα έχει αρθεί πριν αρχίσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού».

Πηγή:sportit.gr