Η "Μπαρτσελόνα" απαντάει στην Γιουβέντους

Οι Χαβιέρ Μαστσεράνο και Ντάνι Άλβες πλησιάζουν σιγά σιγά στο Τορίνο και η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει ρελάνς απέναντι στην Γιουβέντους μέσω του... Ντομένικο Μπεράρντι.

Οι Ντάνι Άλβες και Χαβιέρ Μαστσεράνο θα αποχαιρετήσουν -όπως όλα δείχνουν - την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι με πιθανότερο νέο προορισμό και για τους δύο την Γιουβέντους και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα οι νταμπλούχοι Ισπανίας έχουν έτοιμη την απάντηση στην "βέκια σινιόρα".

"Μπεράρντι, ο 4ος επιθετικός" είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo", η οποία αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον επιθετικό της Σασουόλο, Ντομένικο Μπεράρντι, για να πλαισιώσει την σούπερ επιθετική τριπλέτα της που αποτελείται από τους Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ.


Εναλλακτική λύση για τους "μπλαουγκράνα" συνιστά ο Κεβίν Γκαμεϊρό της Σεβίλλης, με το καταλανικό μέσο να υπογραμμίζει ωστόσο πως η "Μπάρτσα" έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μπεράρντι καθώς πέρα από την εκτίμηση που υπάρχει για τον παίκτη, με αυτό τον τρόπο θα επιτύχει "πλήγμα" και στην Γιουβέντους, ομάδα που έβαλε στο στόχαστρό της τους Μαστσεράνο και Άλβες...

Γιουβέντους και Σασουόλο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και ακούγεται εδώ και καιρό πως θα ολοκληρωθεί το μεταξύ τους deal για την μετακίνηση του παίκτη στο "Juventus Stadium" έναντι 25.000.000 ευρώ, ωστόσο ενδεχόμενη "σφήνα" της Μπαρτσελόνα αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα...