Πριμ μαμούθ στους παίκτες της Ρεάλ αν πάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ

Εκτός από το αγωνιστικό κίνητρο, οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ έχουν ένα ακόμα για να τα δώσουν όλα και να σηκώσουν το βράδυ του Σαββάτου το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι αυτό, φυσικά, είναι οικονομικό. Και το δέλεαρ είναι μεγάλο... Όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Μιλάνου, κάθε ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» θα πάρει έξτρα πριμ 600.000 ευρώ αν η ομάδα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για ενδέκατη φορά στην ιστορία της. 

Πρόκειται για αστρονομικό ποσό, αλλά Ρεάλ είναι αυτή πρέπει να ανταμείβει βασιλικά τους παίκτες της. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Marca», υπάρχει ακόμα ένα κίνητρο ώστε οι ποδοσφαιριστές του Ζινεντίν Ζιντάν να τα δώσουν όλα αύριο το βράδυ. 

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι από 600.000 θα λάβουν όλοι όσοι είναι στο ρόστερ της ομάδας, ανεξάρτητα από τα λεπτά συμμετοχής τους φέτος. Επιπλέον, όσοι ποδοσφαιριστές της Καστίγια, δηλαδή της δεύτερης ομάδας, είχαν φέτος παρουσία και στην πρώτη ομάδα θα λάβουν αναλογικό μπόνους. 

Πριν από δύο χρόνια, όταν η Ρεάλ είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό της Λισαβόνας κάθε ποδοσφαιριστής είχε λάβει 400.000 ευρώ.