Φαβορί ο Μάρκο Τζαμπάολο

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Μίλαν ακούει στο όνομα του Μάρκο Τζαμπάολο.

Εδώ και λίγο καιρό, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι «ροσονέρι» δείχνουν να είναι... χαμένοι και στο διοικητικό, καθώς οι συζητήσεις με τους Κινέζους επενδυτές έχουν «παγώσει», λόγω και του προβλήματος υγείας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Επιθυμία του «καβαλιέρε» ήταν (κι είναι) να κρατήσει στον πάγκο τον Κρίστιαν Μπρόκι, ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Πιο συγκεκριμένα, το «Sky Sports Italia» υποστηρίζει πως ο Μπρόκι θέλει να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έτσι ώστε να διευκολύνει τα πράγματα...

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο άλλοτε τεχνικός της ομάδας νέων δείχνει διατεθειμένος να... θυσιαστεί για το καλό του συλλόγου, του οποίου η διοίκηση υποστηρίχθηκε πως θα ανακοινώσει νέο τεχνικό την 1η Ιουλίου.

Απόλυτο φαβορί είναι ο πρώην προπονητής της Έμπολι, Μάρκο Τζαμπάολο, ο οποίος θεωρείται ιδανικός από τον «θρύλο» της ομάδας, Αρίγκο Σάρι, καθώς κι από τον αντιπρόεδρο, Αντριάνο Γκαλιάνι.

Λίγες μέρες έμειναν για να δούμε εάν όντως οι Μιλανέζοι θα προβούν στην απόκτηση του Τζαμπάολο...