Επίσημα στη Λίβερπουλ ο Μανέ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από τη Σαουθάμπτον, σε μία μεταγραφή που έπιασε τις 30 εκατομμύρια λίρες.

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι με κάθε επισημότητα ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «Κόκκινους» σε μία μεταγραφή που κόστισε γύρω στις 30 εκατομμύρια λίρες.

Ο Μανέ, ο οποίος πέρασε χθες με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους «Κόκκινους».

«Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα και είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Είναι ένας σύλλογος που έχει κερδίσει πολλά τρόπαια και έχει μία μεγάλη ιστορία», σχολίασε στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της Λίβερπουλ ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός.

Ο Μανέ εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις δύο πετυχημένες του χρονιές στη Σαουθάμπτον, κατά τις οποίες πραγματοποίησε 75 συμμετοχές, σκοράροντας 25 γκολ με τους «Αγίους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανέ γίνεται ο πέμπτος παίκτης που μετακινείται τα τελευταία χρόνια από τη Σαουθάμπτον στη Λίβερπουλ, ακολουθώντας τον δρόμο των Λαλάνα, Λόβρεν, Κλάιν και Λάμπερτ που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια την ίδια διαδρομή.