Kοντά στην πρόσληψη του Βιντσένζο Μοντέλα

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μάρκο Τζαμπάολο ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Μιλανέζων, φαίνεται πως ο διάδοχος του Κρίστιαν Μπρόκι δεν θα είναι ο άλλοτε τεχνικός της Έμπολι.

Χθες (27/6), έγινε γνωστό πως οι «ροσονέρι» εξετάζουν «ζεστά» και την περίπτωση του προπονητή της Σαμπντόρια, Βιντσένζο Μοντέλα και σήμερα (28/6) όπως προκύπτει, η υπόθεση πήγε ένα βήμα παρακάτω...

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ανέφερε πως ο ατζέντης του Μοντέλα βρίσκεται στο Μιλάνο, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του προπονητή στο «Σαν Σίρο». 

Ο 42χρονος τεχνικός «έφτιαξε» το όνομά του στη Φιορεντίνα, την οποία ανέλαβε το καλοκαίρι του 2012. Το 2014 έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, γνωρίζοντας την ήττα από τη Νάπολι (3-1) ενώ τη σεζόν 2014-15 έφτασε στον ημιτελικό του Europa League κι αποκλείστηκε από τη Σεβίλλη, που κατέκτησε το τρόπαιο.

Στις 8 Ιουνίου του 2015 απολύθηκε από τους «βιόλα» και λίγους μήνες μετά, στις 15 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε από τη Σαμπντόρια, με την οποία κατέλαβε την 15η θέση την περυσινή σεζόν στη Serie A.