Γιουνάιτεντ: ακόμα πιο κοντά στον Χένριχ Μχιταριάν

Εδώ και λίγες μέρες, έγινε γνωστό πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Αρμένιο άσο, με την Ντόρτμουντ να αποτελεί το βασικό... αγκάθι της όλη υπόθεσης.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail» όμως, ο διακαής πόθος του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο «Ολντ Τράφορντ», μετά και τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή των Βεστφαλών, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην «Bild», δήλωσε τα εξής: «Η κατάσταση πλέον είναι διαφορετική. Η Μάντσεστερ κατέθεσε μία πολύ βελτιωμένη πρόταση. Σε καταστάσεις όπως αυτήν υπάρχουν πάντα διάφορα που πρέπει να σκεφτεί κανείς και στο τέλος πρέπει να λάβουμε μία οριστική απόφαση.

Και καθώς επιστρέφουμε στις προπονήσεις την Δευτέρα, θα αποφασίσουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχω επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που σχετίζονται με την υπόθεση και θα ζυγίσουμε τα πράγματα το Σαββατοκύριακο. Και στη συνέχεια, η διοίκηση θα λάβει την οριστική απόφαση, σίγουρα μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Όλα δείχνουν λοιπόν πως η Γιουνάιτεντ θα πραγματοποιήσει μία πολύ δυνατή μεταγραφή ενώ υπενθυμίζεται πως, όπως προκύπτει, σύντομα θα κάνει δικό της και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.  

Πηγή:sdna.gr