Ενωμένο κατά της τρομοκρατίας το τουρκικό ποδόσφαιρο

Γαλατάσαράι, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας καταδίκασαν τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, με μέχρι τώρα τραγικό απολογισμό 36 νεκρούς.

Συγκλονισμένη είναι η τουρκική κοινή γνώμη από τη διπλή έκρηξη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, "Κεμάλ Ατατούρκ", με τη νέα τρομοκρατική επίθεση να έχει μέχρι τώρα θλιβερό απολογισμό 36 νεκρών και πάνω από 150 τραυματιών.

Το ποδόσφαιρο, ως μέρος της κοινωνίας, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι τρεις μεγάλες ομάδες της Πόλης, Γαλατάσαράι, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, με ανακοινώσεις τους καταδίκασαν τη νέα τρομοκρατική επίθεση.

"Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλληπτήρια για την απώλεια αθώων ζωών, συμπαραστεκόμαστε στους τραυματίες αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης στο Κεμάλ Ατατούρκ", αναφέρει η ανακοίνωση της Γαλατά, με τη Φενέρ να υπογραμμίζει: "Καταδικάζουμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε χάσει συμπολίτες μας, ευχόμαστε στους τραυματίες ταχύτατη ανάρρωση, όπως θέλει ο Αλλάχ".

Αλλά και η Μπεσίκτας, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Τρίτης: "Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Ο Αλλάχ θα αναπαύει αυτούς που έχασαν τη ζωή τους. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά στις οικογένειες των θυμάτων κι ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες".