Κρούση από την Γουλβς σε Σίλβα!

Η πώληση της Γουλβς στην κινέζικη εταιρία Fosun International φέρνει τον Μάρκο Σίλβα πρώτο φαβορί για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας!

Κρούση από την Γουλβς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ιστορικού αγγλικού συλλόγου, που αγωνίζεται στην Championship έχει ο Μάρκο Σίλβα, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία.

Υπό κανονικές συνθήκες το ενδιαφέρον της Γουλβς θα πέρναγε απαρατήρητο από τον Πορτογάλο τεχνικό, όμως τα οικονομικά δεδομένα των τελευταίων ημερών ίσως τον κάνουν να την σκεφτεί πιο σοβαρά.
Η πώληση του συλλόγου στην κινέζικη εταιρία)Fosun International (με την βοήθεια του Πορτογάλου agent Ζόρζε Μέντες) έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών, αλλάζει τα δεδομένα για την Γολυβς, που ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Οι Κινέζοι υποσχέθηκαν μεταγραφές ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών την πρώτη διετία και έναν προπονητή με αναγνωρισμένο όνομα και ο Μάρκο Σίλβα, μαζί με τον Στιβ Μπρους, ο οποίος την Παρασκευή υπέβαλλε την παραίτησή του από την Χαλ μοιάζουν αυτή την στιγμή τα δύο μεγάλα φαβορί, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.