Αλλάζει το αγαπημένο σύστημα του ο Κόντε

Οι πρώτες ημέρες του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι δεν συνοδεύτηκε από την εφαρμογή του αγαπημένου του 3-5-2 και ο Όσκαρ αποκάλυψε την προτίμηση του Ιταλού προπονητή.

Η προπονητική φιλοσοφία του Αντόνιο Κόντε έχει χαρακτηριστεί από το 3-5-2, το οποίο χρησιμοποίησε στη Γιουβέντους και στην Εθνική Ιταλίας. Επικρατεί η γενική πεποίθηση ότι θα το επιστρατεύσει και στην Τσέλσι, την οποία ανέλαβε αμέσως μετά το Euro 2016.

Μόνο που αποδεικνύεται πως ο Ιταλός προπονητής είναι γεμάτος εκπλήξεις... Διότι στις πρώτες μέρες του στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, διδάσκει στους παίκτες άλλο σύστημα! Όχι, δεν το ισχυρίζονται οι Άγγλοι ρεπόρτερ, αλλά το αποκάλυψε ένας ποδοσφαιριστής του!

Ο Όσκαρ ρωτήθηκε πως του φαίνεται το 3-5-2 και αυτός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια... "Η ιδέα είναι να παίξουμε 4-2-4. Το δοκιμάζουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και βελτιωνόμαστε συνεχώς" ανέφερε ο Βραζιλιάνος.

Ξεπερνώντας την αρχική έκπληξη, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν πως βλέπει την πορεία της ομάδας και ο Όσκαρ απάντησε ότι υπό τον Κόντε, δουλεύουν πολύ και με μέθοδο, οπότε οι οπαδοί έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για τον μέλλον στην Premier League.