Mαραντόνα εναντίον Ιγουαΐν για την φυγή από τη Νάπολι (pic)

Ο Ντιέγο Μαραντόνα σχολίασε με επικριτικό τρόπο την απόφαση του Γκοζάλο Ιγουαΐν να αφήσει τη Νάπολι για τη Γιουβέντους.

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έχει γράψει ιστορία με την φανέλα των «παρτενοπέι» και δεν ενέκρινε την απόφαση του συμπατριώτη του να «προδώσει» την ομάδα της Νάπολη για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους. 

«Λυπάμαι που ο Ιγουαΐν πηγαίνει σε έναν άμεσο ανταγωνιστή της Νάπολι, όπως είναι η Γιουβέντους. Δεν μπορούμε όμως να κατηγορήσουμε μόνο τον παίκτη, ο οποίο έχει τις δικές του... ευθύνες, αλλά οι πιο ευτυχισμένοι είναι αυτοί που κάνουν αυτές τις συμφωνίας. Κανείς δεν σκέφτεται όμως τους οπαδούς. Είμαι κουρασμένος από τον τρόπο που βλέπουν πλέον το ποδόσφαιρο, κοιτώντας όλοι να έχουν στις ομάδες τους μόνο... καλούς προέδρους!
Αυτά δεν συνέβαιναν στην εποχή μου Κρίμα που η FIFA εξακολουθεί να... κοιμάται», έγραψε ο Μαράντονα στο προφίλ του στο facebook ανεβάζοντας και φωτογραφία από τα χρόνια που αγωνιζόταν στη Νάπολι με την οποία κατέκτησε τίτλους. 

Italiano | Castellano Mi dispiace che Higuain vada da una rivale diretta come la Juventus. Ma non si può neanche dare... Posted by Diego Maradona on Saturday, 23 July 2016