Υπομονή για Κομπανί

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει το πόσο γρήγορα θα είναι έτοιμος ο Βενσάν Κομπανί, αλλά το να ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών.

Ο Κομπανί ταξίδεψε με την αποστολή της Σίτι στην Κίνα, όμως η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους αργεί. Ο Βέλγος αμυντικός αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο τέλος της περασμένης σεζόν, όμως τα προβλήματα στον αστράγαλο δεν λένε να τον εγκαταλείψουν. Έτσι, το μόνο που ενδιαφέρει τον Γκουαρδιόλα είναι να έχει τον παίκτη του απολύτως υγιή.

«Αυτό που συνέβη τα δύο τελευταία χρόνια με τον Κομπανί ήταν δύσκολο και για εκείνον και για την ομάδα. Το πιο σημαντικό δεν είναι πότε θα επιστρέψει, αλλά να είναι υγιής και να δείξει ότι μπορεί να παίξει από βδομάδα σε βδομάδα. Θα πρέπει να μπορεί να προπονείται κάθε μέρα. Τότε θα δούμε τον καλό Κομπανί. Αν είναι έτοιμος για το ματς με την Σάντερλαντ, τέλεια. Αν είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Champions League, τέλεια. Αν όχι, τότε τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.