Μουρίνιο: «Είμαστε στη χειρότερη δυνατή θέση»

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολύ δύσκολο έργο στον ανταγωνισμό στην Αγγλία, λόγω της συμμετοχής της στο Γιουρόπα Λιγκ.  

Σε δηλώσεις του στη «Sun», ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στους στόχους της νέας του ομάδας για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες των συνεχόμενων αγώνων.

Ξεκινώντας από νωρίς τα «μυθικά» mind games του,  δεν δίστασε να πρωτοτυπήσει, λέγοντας πως λόγω της συμμετοχής των «κόκκινων διαβόλων» στο Γιουρόπα Λιγκ, που συνεπάγεται αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε Πέμπτη, αυτοί ξεκινάνε από μειονεκτική θέση έναντι των άλλων στην «κούρσα» για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, για την οποία ως φαβορί χαρακτήρισε την Τσέλσι.

«Θα παίζουμε κάθε Πέμπτη, αλλά δεν νομίζω πως θα μας βάζουν μετά να παίζουμε Δευτέρα. Πιθανότατα θα παίζουμε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής», σχολίασε σκωπτικά, συνεχίζοντας: «Είναι ό,τι χειρότερο να μην ξεκουράζεσαι, όταν θες να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Είναι πολυ πιο εύκολο να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ακόμα πιο εύκολο να είσαι η Τσέλσι ή η Λίβερπουλ και να μην παίζεις καν στην Ευρώπη»!