Τόρες: «Το μέλλον ανήκει στην Τότεναμ»

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Φερνάντο Τόρες υπογράμμισε την πολύ καλή δουλειά που κάνει στην Τότεναμ ο Μαουρίσιο Ποκετίνιο και τον έχρισε φαβορί για τον τίτλο.

Η Τότεναμ είχε μία τεράστια ευκαιρία για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας την περασμένη σεζόν, πριν τα πολλά παιχνίδια και η κούραση της το στερήσουν.

Όταν τέλειωσε το πρωτάθλημα και τα πράγματα ηρέμησαν πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν πως με τον Ποκετίνο στον πάγκο, η Τότεναμ θα έχει ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο επιτυχίες.

Αυτήν την άποψη συμμερίστηκε και ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, Φερνάντο Τόρες δηλώνοντας στο επίσημο σάιτ της Ατλέτικο Μαδρίτης: «ο Ποκετίνο κάνει θαυμάσια δουλειά στην Τότεναμ, συνδυάζει το ταλέντο των νεαρών παικτών με την εμπειρία των μεγαλύτερων. Τα πάνε πάρα πολύ καλά και την προηγούμενη σεζόν έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λίγκ. Μπορεί να μην τα κατάφεραν αλλά στο μέλλον είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρουν».

Η Τότεναμ τερμάτισε στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λίγκ, παρόλο που την περισσότερη διάρκειά της ήταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τερματίζοντας για 20η συνεχόμενη φορά κάτω από τους «κανονιέρηδες» που βγήκαν δεύτεροι.