Τους “στρώνει” ο Πεπ: Τιμωρεί τους "υπέρβαρους"!

Το αφεντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει τους παίκτες του σε άψογη φόρμα και δήλωσε πως θα τιμωρήσει τους υπέρβαρους παίκτες του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα διοργανώσει ένα άτυπο καμπ για να διαπιστώσει τη κατάσταση της ετοιμότητας των παικτών του.

Ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να έχει μόλις ένα μήνα στον πάγκο της ομάδας αλλά ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι δεν θα δεχθεί να έχουν παραπανίσια κιλά.

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες  που λείπουν σε παρατεταμένες διακοπές λόγω Euro θα πρέπει να προσπαθήσουν παραπάνω για να φτάσουν και τους υπόλοιπους σε φυσική κατάσταση και ο Ισπανός είναι αρκέτα αυστηρός σε θέματα βάρους και αγωνιτικής ετοιμότητας.

Συγκεκριμένα ο Γκαέλ Κλισί είπε για τον Πεπ: «Αν έχεις παραπάνω κιλά από τους υπόλοιπους δεν θα προπονήσαι με την πρώτη ομάδα. Αυτό είναι η πρώτη φορά που το ζω, το είχα ακούσει στο παρελθόν αλλά τωρά το κάνει πραγματικότητα και πιστέψτε με έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν προπονούντε με την πρώτη ομάδα».

Για να συνεχίσει στη συνέχεια και να πει: «Όση ποιότητα και να έχεις αν πρέπει να είσαι 60 κιλά και εσυ ζυγίζεις 70  δεν θα μπορέσεις ποτέ να αποδώσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου».