Καθάρισε στο Μουρίνιο - time η United! (vid)

Χάρη σ' ένα γκολ του Ράσφορντ στις... αγαπημένες της καθυστερήσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ κατάφερε να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 0-1 επί της Χαλ.

Είναι, μπορεί να πει κανείς, κάτι σαν ποδοσφαιρικό της φετίχ. Χάρη σ' αυτό, έχει καταφέρει να κερδίσει... απειράριθμους αγώνες στην Premier League, ενώ το 1999 κατάφερε ν' ανέβει ακόμα στον Ευρωπαϊκό θρόνο. Είναι το περιβόητο “Fergie-time”: όταν ένα ματς έφτανε στις καθυστερήσεις και η Γιουνάιτεντ έμοιαζε να ζορίζεται σε βαθμό αγωνιστικού κακουργήματος, τότε κάτι γινόταν και το εκάστοτε τρίποντο (ή τρόπαιο) κατέληγε στο τσεπάκι του Σερ Άλεξ.  

Ο ικανότερος αντικαταστάτης του θρυλικού ανθρώπου που μασούσε 657 τσίχλες ετησίως, ο Ζοσέ Μουρίνιο, φαίνεται πως θέλει να οδηγήσει την Μάντσεστερ και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, «υιοθετώντας» όλες τις τακτικές του Σκωτσέζου- ακόμα και αυτή της ανεξήγητης αγάπης για τον έξτρα χρόνο.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» τα είχαν βρει σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη Χαλ σήμερα, καθώς Ζλάταν (10΄, 45΄), Ρούνεϊ (37΄, 74΄) και Μάτα (38΄) δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.