Ίντερ για κλάματα...

Η Ίντερ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν βλεπόταν, κατάφερε να πάρει την εντός έδρας ισοπαλία από την Παλέρμο (1-1) με γκολ του Ικάρντι και ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αν κάποιος έλεγε πριν δέκα μέρες στους φίλους της Ίντερ ότι τις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα τους θα είχε έναν βαθμό, θα τον φωνάζανε τρελό. Οι προσδοκίες στο στρατόπεδο των «νερατζούρι» ήταν πολύ υψηλές με τους παίκτες της ομάδας να τους προσγειώνουν απότομα και τους ίδιους να φοβούνται ότι θα είναι για ακόμα μία χρονιά στο ίδιο έργο θεατές

Στο πρώτο παιχνίδι της φετινής Serie A μπροστά στο κοινό του «Τζουζέπε Μεάτσα», η Ίντερ ήταν άκρως απογοητευτική. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ είχε την κατοχή χωρίς ωστόσο να μπορέσει να την εκμεταλλευτεί, όντας απίστευτα άστοχη έχοντας 22 σουτ με μόλις 5(!) να βρίσκουν την εστία.

Η Παλέρμο δεν βιαζόταν και περίμενε να βγει σε κάποια κόντρα ή να εκμεταλλευτεί κάποιο από τα τραγικά λάθη που κάνει η άμυνα της Ίντερ. Και το κατάφερε. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ρισπόλι εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Σαντόν και με σουτ το οποίο κόντραρε στον Ιταλό αμυντικό «άνοιξε» το σκορ για τους Σικελιανούς, «παγώνοντας» το «Τζουζέπε Μεάτσα». Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά όπως και στο πρώτο μέρος η επιθετική της δυστοκία ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.

Ωστόσο οι «νερατζούρι» θα καταφέρουν να... μετριάσουν τις αρνητικές εντυπώσεις, όταν  στο 72' ο Αντόνιο Καντρέβα που είχε μπει αλλαγή στην θέση του Πέρισιτς, θα σεντράρει από τα δεξιά με τον Ικάρντι να πιάνει μια δυνατή - καρφωτή κεφαλιά και να σώνει την ομάδα του από δεύτερη συνεχόμενη «ντροπή», διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.