Συναγερμός στην Λισσαβόνα με Σάμαρη

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία οι συζητήσεις της Ζενίτ με την Μπενφίκα για τον Ανδρέα Σάμαρη έχουν αναζωπυρωθεί τις τελευταίες ώρες.

Συναγερμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία της Πορτογαλίας, που αφορά κυρίως τους ρεπόρτερ της Μπενφίκα.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει αναθερμάνει τις συζητήσεις με την Μπενφίκα εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αξέλ Βιτσέλ σε περίπτωση που ο Βέλγος αμυντικός μέσος αποχωρήσει για την Γιουβέντους.

Όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην διοίκηση της Μπενφίκα η υπόθεση ακόμα είναι περίπλοκη και δύσκολη και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τις ενδιαφερόμενες ομάδες. 

Ωστόσο, οι Ρώσοι κάνουν αυτή την στιγμή την απαιτούμενη προεργασία ούτως ώστε να έχουν άμεσα μία λύση σε περίπτωση που τελικά πωληθεί ο Βιτσέλ.

Προς το παρόν δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση για τον Έλληνα αμυντικό χαφ που φέτος έχει χάσει πόντους στην εκτίμηση του Ρούι Βιτόρια (μεγάλη η πολυκοσμία στα χαφ της Μπενφίκα φέτος), ωστόσο οι Πορτογάλοι εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή με το νούμερο να είναι δεδομένα διψήφιο σε εκατομμύρια ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η τελευταία μέρα των μεταγραφών θα είναι πολύ καυτή για τον Σάμαρη, ο οποίος δεδομένα στα μέσα του καλοκαιριού είχε απορρίψει πρόταση της Μίντλεσμπρο.