Απόδραση με Ντάνι Άλβες (vid)

Η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Παλέρμο, όμως ένα αυτογκόλ σε σέντρα του Ντάνι Άλβες βοήθησε την «Κυρία» να αποδράσει χωρίς απώλειες από την Σικελία.

Ακόμα δεν είναι καλή η Γιουβέντους. Μολονότι έχει προσθέσει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο ρόστερ της δεν έχει βρει ακόμα τους αυτοματισμούς που πρέπει μπροστά, κολλάει όταν βρει καλά οργανωμένες άμυνες που την περιμένουν.

Η διαπίστωση αυτή έρχεται μετά από παιχνίδι που η Γιουβέντους το κέρδισε. Ναι, αλλά πώς το κέρδισε. Για να έρθει η 9η συνεχόμενη νίκη επί της Παλέρμο (0-1) χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Γκολντανίγκα (49’) από αυτά που μπαίνουν σπάνια στα γήπεδα!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προστάτευσε τον Ντιμπάλα ενόψει του ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ και είδε τον Μάριο Μάντζουκιτς να επιδίδεται σε ρεσιτάλ αστοχίας για 90 λεπτά, με τον Κροάτη να έχει όσες τελικές σε όλο το πρωτάθλημα (5), αλλά όλες με απογοητευτική εξέλιξη.

Η απόδοση του Ντάνι Άλβες που ήταν μέσα σε ότι καλό έκαναν οι «μπιανκονέρι» είναι μαζί με την νίκη (0-1) το μόνο που κρατάει ο Αλέγκρι που είδε την Γιουβέντους σε ένα πολύ υποτονικό απόγευμα στην Σικελία.