Στην... κόντρα Ζιντάν - Ρονάλντο οι οπαδοί στηρίζουν τον Γάλλο

Έχει πρόβλημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζινεντίν Ζιντάν ή τα... γαλλικά που είπε κατά την αλλαγή του στο παιχνίδι με τη Λας Πάλμας ήταν τυχαίο γεγονός;

Ο Πορτογάλος δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την απόφαση του προπονητή του να τον αντικαταστήσει στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι των Μαδριλένων και δεν το έκρυψε. Κατευθύνθηκε εκνευρισμένος στον πάγκο, έδωσε μεν το χέρι του στον Ζιντάν. ωστόσο απέφυγε να τον κοιτάξει. Παράλληλα, έλεγε διάφορα πάνω στα νεύρα του. 

Προφανώς και από αυτό το περιστατικό δεν προκύπτει ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση των δύο ανδρών. Εξάλλου, τόσο ο Ρονάλντο όσο και ο «Ζιζού» έχουν εκφραστεί με πολύ θερμά λόγια ο ένας για τον άλλο τους τελευταίους μήνες. 

Ο Ζιντάν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι ήθελε να ξεκουράσει τον Ρονάλντο. 

Η ισπανική εφημερίδα «AS», πάντως,  μέσω της ιστοσελίδας της έκανε δημοσκόπηση καλώντας τους οπαδούς της Ρεάλ να διαλέξουν... στρατόπεδο. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τον Ζιντάν, καθώς το 83,89% τάσσεται υπέρ της απόφασής του να κάνει αλλαγή τον ποδοσφαιριστή.