"Πύρρειος" νίκη για την Ατλέτικο (vid)

Ένα γκολ του συνήθους υπόπτου, Αντουάν Γκριεζμάν ήταν αρκετό στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0 την Λα Κορούνια) που όμως έχασε με τραυματισμούς Αουγκούστο Φερνάντες και Χοσέ Χιμένες.

Στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών της ενδεχομένως να βρισκόταν η Μπάγερν. Όταν οι Βαυαροί είναι ο προσεχής σου αντίπαλος, δύσκολα μπορείς να συγκεντρωθείς στην επίσκεψη της Λα Κορούνια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο «Τσόλο» Σιμεόνε υπολογίζει σε δύο λιγότερους παίκτες για το παιχνίδι με την αρμάδα από την Βαυαρία. Ο Χοσέ Χιμένες και ο Αουγκούστο Φερνάντες αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο και αν δεν ερχόταν το γκολ του Γκριεζμάν στο τέλος, οι «ροχιμπλάνκος» θα μιλούσαν για μία… μαύρη Κυριακή.

Η ομάδα του Σιμεόνε τα βρήκε σκούρα απέναντι στην καλά στημένη άμυνα των Γαλιθιάνων και αδυνατούσε να λύσει το σταυρόλεξο μέχρι να βρει το σημείο… G. Η ατομική ενέργεια του… Gameiro βρήκε τον Griezman κι ο Γάλλος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο.

Έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (70’, 1-0) και η Ατλέτικο Μαδρίτης κράτησε την νίκη ως το τέλος και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στο -2 σε ένα σαββατοκύριακο που εντέλει εξελίχθηκε ιδανικά για τους «ροχιμπλάνκος».