"Δε νευριάζει μόνο ο Ρονάλντο"

Η πρώτη ερώτηση στον Ζιντάν στην συνέντευξη τύπου εν όψει της 2ης αγωνιστικής του CL, ήταν φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο ο Γάλλος τόνισε πως νευριάζει όπως όλοι, ρίχνοντας γενικά τους τόνους

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να ρίξει τους τόνους, όσον αφορά στην αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αντικαταστάθηκε στο ματς με την Λας Πάλμας.

Αυτό περίμεναν όλοι άλλωστε από τον Γάλλο τεχνικό, όπως άλλωστε και πως η πρώτη ερώτηση που θα του γίνει στην συνέντευξη τύπου εν όψει του ματς του Champions League με την Ντόρτμουντ θα είναι για τον Πορτογάλο.

"Όλα είναι φυσιολογικά", τόνισε ο Ζιντάν και συνέχισε: "Ξέρουμε πως οι άνθρωποι μιλάνε. Δε νευριάζει μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όλοι οι παίκτες όταν γίνονται αλλαγή εκνευρίζονται".

"Εγώ πήρα την απόφαση. Είμαστε όλοι ήρεμοι και πλέον κοιτάμε το αυριανό ματς. Δεν είμαι βλάκας και ο Κριστιάνο είναι έξυπνος. Είμαστε εδώ όλοι για το ίδιο πράγμα".

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν πήγε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ζιντάν στην συνέντευξη τύπου, αλλά με τον Τόνι Κρόος.