«Ο Μουρίνιο ήθελε τον Πογκμπά στην Τσέλσι»

Στην αποκάλυψη πως ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε τον Πολ Πογκμπά  στην Τσέλσι προέβη  ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό κανάλι.

Ο Ολλανδός αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος ήθελε να αποκτήσει τον 23χρονο Γάλλο το καλοκαίρι του 2015 από τη Γιουβέντους, ένα χρόνο πριν υπογράψουν και οι δύο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον Ραϊόλα, η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω ενός ειδικού όρου που υπήρχε στη συμφωνία του ατζέντη με τη «μεγάλη κυρία». «Ο Πογκμπά θα μπορούσε να φύγει από τη Γιουβέντους πέρσι επειδή ο Μουρίνιο όταν ήταν στην Τσέλσι τον ήθελε πραγματικά. Αλλά εγώ και η Γιουβέντους είχαμε μια συμφωνία: να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ και τότε θα μπορεί να φύγει», ανέφερε ο Ολλανδός στη Rai.

Μπορεί η Γιουβέντους να πήρε το πρωτάθλημα για 5η σερί φορά, όμως στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ αποχαιρέτησε από τη φάση των «16». Σε κάθε περίπτωση, τα… τερτίπια του Μίνο Ραϊόλα άλλαξαν την ιστορία και η μετακίνηση του Πογκμπά τελικά πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο αργότερα στους «κόκκινους διαβόλους», σπάζοντας το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής.