«Αφήνουμε ορθάνοιχτη την πόρτα στον Μέσι»

Ελεύθερος να διαβεί τις πύλες της Μάντσεστερ Σίτι οποιαδήποτε στιγμή και αν ποτέ το θελήσει είναι ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με το όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των «πολιτών», Φεράν Σοριάνο στην «Daily Mail».

Το στέλεχος της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε ωστόσο πως η φυσική ροή των πραγμάτων θα βρει τον Αργεντινό να τελειώνει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, με την οποία η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου διατηρεί άριστες σχέσεις.

«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αν μια μέρα θελήσει να έρθει στην ομάδα μας θα έχουμε τις πόρτες μας ορθάνοιχτες. Δεν θα τον πιέσουμε. Άλλωστε το φυσιολογικό είναι να τελειώσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη»

«Ποτέ δεν έχουμε κάνει πρόταση για παίκτη της Μπαρτσελόνα. Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι υπάρχουν κάποιοι ατζέντηδες τηλεφωνούν στην Μπάρτσα και λένε πως ετοιμάζουμε κάποια πρόταση, για να δεχτούμε εν συνεχεία τηλεφώνημα από τη διοίκηση των Ισπανών οι οποίοι ζητούν να μάθουν αν είναι αλήθεια. Μιλάμε άλλωστε συχνά σε διοικητικό επίπεδο και έχουμε άριστες σχέσεις με τον Μπερτομέου» ανέφερε.