Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Μπάγερν (βίντεο)

Το εμπόδιο της Γκλάντμπαχ αποδείχθηκε πολύ χαμηλό για να σκοντάψει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία πήρε σε ρυθμούς ρελαντί τη νίκη (2-0) και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Bundesliga.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Μπάγερν Μονάχου να προηγείται με 2-0, τα σουτ να είναι 12-1 υπέρ των Βαυαρών και την κατοχή της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι να αγγίζει το 75%! Οι γηπεδούχοι μπήκαν με... γκάζια στο ματς, έστειλαν από... νωρίς το μήνυμα στην Γκλάντμπαχ και «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο 45λεπτο.

Το 1-0 ήρθε στο 16'. Ο Ρόμπεν ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς, έδωσε την μπάλα στον Ραφίνια, αυτός σέντρα και ο Βιδάλ με κεφαλιά – δυναμίτη έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, η Γκλάντμπαχ δεν μπορούσε να κρατήσει και κατ' επέκταση να κυκλοφορήσει την μπάλα και στο 31' ήρθε το 2-0. Από μπαλιά του Αλάμπα η μπάλα έφτασε στον Ντόουγκλας Κόστα και ο Βραζιλιάνος εύκολα διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών πριν τρέξει στις εξέδρες για να βγάλει selfie με τους φίλους της Μπάγερν!

Οι γηπεδούχοι κατέβασαν... ταχύτητα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Γκλάντμπαχ, με εξαίρεση μία φάση στο 71' που ο Χαν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το 2-0 δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου να παίρνει άξια και δίκαια το «τρίποντο».