«Μη ξεγράφετε τη Γιουνάιτεντ»

Αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση στη μάχη για τον τίτλο είναι ο Φιλ Νέβιλ.

Ο άλλοτε αριστερός μπακ των «κόκκινων διαβόλων» βρέθηκε ως σχολιαστής στο στούντιο του BBC και εξέφρασε την πεποίθηση πως τα πράγματα στη μάχη του τίτλου εξακολουθούν να είναι ρευστά και πως κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει την πρώην ομάδα του.

Ο 39χρονος μάλιστα, υποστήριξε πως η χθεσινή (23/10) βαριά ήττα από την Τσέλσι, ήταν εξίσου άσχημο αποτέλεσμα με την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Στόουκ στις αρχές του μήνα.

Ο Νέβιλ ξεκαθαρίζει πως ο δρόμος για το πρωτάθλημα περνάει πρώτα από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει πρώτα από όλα να αποφύγει τις ισοπαλίες απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτήν, ώστε να έχει τύχη στη μάχη του τίτλου.

«Οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικές για την ομάδα γιατί δεν παίρνεις το πρωτάθλημα κερδίζοντας μόνο αυτούς που είναι γύρω σου στη βαθμολογία, το παίρνεις κερδίζοντας όλους τους άλλους. Αυτό πρέπει να κάνει τώρα η Γιουνάιτεντ, πρέπει να είναι πιο σκληροί γιατί οι ισοπαλίες δεν αρκούν. Ναι, η Γιουνάιτεντ πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος αλλά είναι μόνο έξι πόντους μακριά από την κορυφή και έχουμε ήδη δει ότι τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στην κούρσα για τον τίτλο», δήλωσε ο Νέβιλ στο BBC.